Casa Talonet
El projecte va consistir en la reforma de part d’un habitatge situat en una de les eres tradicionals tant típiques del nucli de Salas de Pallars. Una cuina petita, un gran rebedor fosc i una sala poc utilitzada, s’han transformat en un únic espai integrat amb la finalitat d’aprofitar-lo al màxim. Una porta corredissa d’estil industrial i la utilització de dos materials tant diferents com la rajola i la fusta, ajuden a distribuir visualment l’espai entre la cuina i la sala.
Casa Talonet, Albert Altisent, Tremp, arquitecte, estudi d'arquitectura, Pallars, projectes d'obra nova, rehabilitació, gestió urbanística, càlculo d'estructuras, diseny d'interiors, espais, arquitectura, espais amb encant, funcionalitat, sostenibilitat, tradició, reutilització, proximitat, diferenciació
22541
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22541,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.5,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive